Werkgebieden VDB Advies in brandbeveiliging


VDB Advies levert verschillende diensten op het gebied van brandveiligheid. Hieronder treft u de voornaamste diensten aan, voorzien van een korte omschrijving. Heeft u overige vragen? Schroomt u niet om toch contact met ons op te nemen.

Advisering

VDB Advies in brandbeveiliging kan u adviseren omtrent regelgeving en het ontwerp van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Met onze ruime ervaring en gediplomeerde deskundigen, zijn wij in staat uw diverse beveiligingsvraagstukken in te vullen en gezamenlijk te komen tot een veilige oplossing. Zowel nieuwe als bestaande installaties, onderhoud, beheer en certificering; VDB is uw deskundig partner! Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Projectmanagement

Na het maken van het ontwerp van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie conform bouwbesluit en NEN normeringen, kan een installatie worden aangelegd. Dit kan een geheel nieuwe installatie betreffen of een renovatietraject in een bestaande bouw. VDB Advies kan het gehele traject begeleiden en planning en kwaliteit waarborgen. Zo heeft u hier als gebruiker of eigenaar minimaal omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden. Kwalitatief hoogwaardige realisatie tegen reële kosten.

Interim

VDB Advies in brandbeveiliging heeft diverse projecteringsdeskundigen in dienst. Deze zijn op projectbasis in te huren voor verschillende werkzaamheden. Wij hebben veel ervaring in ontwerp, calculatie en offreren van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Zo schrijven wij Programma van Eisen en kunnen wij projectietekeningen verzorgen.
Ook het controleren van ontwerpen op papier of in het veld kunnen deel uitmaken van de werkzaamheden. Erkende bedrijven dienen in het bezit te zijn van twee projecteringsdeskundigen BMI. Deze mogen ook extern ingehuurd worden. VDB Advies is u graag van dienst.