Over VDB Advies


VDB Advies is in 2016 opgericht als zelfstandig adviesbureau in Zoetermeer. Wij houden ons met name bezig met brandbeveiliging op installatietechnisch gebied. Hierbij moet u denken aan o.a. brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

15 jaar ervaring binnen de wereld van brandbeveiliging, voornamelijk bij diverse leveranciers van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, is samengebracht in een vernieuwend en professioneel bureau.

Hierbij richten wij ons met name op de gebruiker of eigenaar van vastgoed, maar ook de Installateur of andere partijen kunnen deel uitmaken van onze klantenkring. Persoonlijke benadering, laagdrempeligheid maar vooral professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. VDB Advies – Ervaren in brandbeveiliging

Flexibel en klantgericht

VDB Advies kenmerkt zich door een flexibele en klantgerichte inzetbaarheid en is zeer ervaren binnen verschillendeVDB Advies brandveiligheidsvraagstukken. Daarbij werken wij met verschillende partners samen op andere gebieden, o.a. op bouwkundig gebied. Onze expertise betreft voornamelijk brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Dit kan nieuwbouw, verbouw of bestaande bouw betreffen. Door dit gehele traject te begeleiden kunt u goedkoper en efficiënter nieuwe installaties aanleggen, huidige aanpassen of geheel renoveren.

Bouwbesluit 2012, NEN 2535, NEN 2575, NPR 2576…zomaar een paar normen en besluiten waaraan iedere installatie dient te voldoen. Een web van regelgeving waar u als eigenaar, facilitair manager of gebouwbeheerder vaak geen wijs uit kan worden. VDB Advies richt zich op ieder vraagstuk binnen deze materie, en kan dan ook voor alle voorkomende vragen over brandbeveiliging worden ingeschakeld. Schroomt u dan ook niet om contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvend persoonlijk onderhoud. Zie onze contactpagina voor de gegevens.

Onafhankelijk en brandveiligheid

Waar de diverse installateurs of leveranciers vooral een commerciële inslag hebben, richt VDB Advies zich juist op veilligheid, kwalitatief hoogwaardige installaties en kostenefficiëntie. Bij de aanschaf, maar zeker ook voor de lange onderhoudstermijn.

VDB Advies; Met passie, onafhankelijk en professioneel.